Where it all started ...

Als je me echt zou kennen...

Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik Lynn Walsemann ben, ik geneeskunde studeer en me ruim drie jaar geleden realiseerde dat ik het gevoel had dat ik iets miste in mijn leven, dat dit het niet helemaal was, niet meer zomaar kon laten bestaan. Ik moest er iets mee gaan doen. Ik wilde meer, ik wilde echt gaan leven, mezelf uitdagen en uitvinden waarom het leven dat ik op dat moment leidde niet genoeg voldoening gaf. Mijn leven focuste zich met name rond mijn studie geneeskunde en de reistijd van zo’n 4 uur per dag die daarbij kwam kijken. It was time for a change… Maar waar begin je zo’n zoektocht naar jezelf en je leven?

Diep in mijn hart wist ik dat als ik echt iets wilde veranderen, ik iets intensiefs moest gaan doen, iets wat tot mijn kern zou gaan en mij zou raken, waardoor ik mijn oude gewoontes zou kunnen loslaten en een nieuw leven zou kunnen beginnen. Via de tv-serie ‘Als je me echt zou kennen’, een vervolg op ‘Over de Streep’, die laat zien dat we meer gemeen hebben dan we denken door op een diep niveau connectie te maken, kwam ik uit bij de Stichting ‘Be The Change (BTC) Nederland’. Op hun website zag ik de mogelijkheid zelf aan een soortgelijke workshop deel te nemen als ik had gezien op tv; de Be The Change workshop. Ik wist diep vanbinnen dat dit mijn kans was. Mijn kans om op dat moment bewust te kiezen voor mij. Zoals Neale Donald Walsh ooit zei: ‘Life begins at the end of your comfortzone’. Het was tijd voor mij om uit mijn comfortzone te stappen, mijn verleden recht aan te kijken, de controle over mijn leven te nemen en te gaan voor mijn doelen en dromen.

De workshop was een enorme eye-opener voor mij. Ik heb veel dingen uit mijn verleden los kunnen laten, veel nieuwe ‘tools’ aangeleerd en een beter beeld gekregen van het leven dat ik tot op dat moment leidde. Het voelde zelfs zo goed, dat ik besloten had dat dit het pad zou zijn waar ik voor zou gaan, voor de volle 100%. Ik koos ervoor nog geen twee maanden later de vervolgworkshop ‘Living The Change’ te volgen en in de zomer de ‘Why Have You Come to Earth Workshop’ (WHYCTE) te gaan doen in België. Het was de een van de meest intense, maar ook meest impact-hebbende tijd van mijn leven. Ik heb me compleet kunnen focussen op mezelf, mijn schaduwkanten, de dingen die ik wilde loslaten, ik heb nieuwe krachten ontdekt en ben in mijn licht gaan staan. Maar bovenal heb ik ontdekt wat mijn passie en true life purpose is. Het was een echte reis op zoek naar mezelf en wat het doel van mijn leven hier op aarde is. Na deze workshop heb ik besloten een tussenjaar te nemen van mijn studie geneeskunde, waarin ik drie maanden naar Amerika ben gegaan en onder andere heb meegelopen bij Challenge Day, het moederbedrijf van ‘Over de Streep’, van Rich & Yvonne Dutra – St. John. Toen wist ik het helemaal zeker, dit is wat ik later wil gaan doen! Hoe, wat of wanneer dat wist ik nog niet, maar dat daar mijn kracht en passie ligt, was voor mij vanaf dat moment zeker.

 

In de afgelopen twee jaar heb ik nog vele workshops van Rich & Yvonne gevolgd, en ben ik meerdere keren in Amerika geweest. In de zomer van 2018 heb ik daar voor hen dan ook voor het eerst een WHYCTE workshop georganiseerd. Dit proefde naar meer, en toen was het idee voor de eerste WHYCTE workshop in Nederland geboren. Na een jaar van voorbereidingen, heeft afgelopen april de eerste WHYCTE workshop in Nederland plaatsgevonden. We hebben met een ontzettend mooie groep een hele gave week beleefd en zitten nu in de fase waarin we aan ons project werken. Een project wat gericht is op waarom wij hier op aarde zijn. Mijn project voor deze workshop was het oprichten van mijn eigen bedrijf Awacon (Awakening Consciousness), het maken van deze website en het naar buiten brengen dat ik vanaf dit moment, in samenwerking met stichting Be The Change Nederland, officieel de workshops van Rich & Yvonne in Nederland zal gaan produceren. Tevens zullen wij samen ook eens per jaar de WHYCTE workshop in Amerika verzorgen. Mijn droom is werkelijkheid geworden omdat ik uit mijn comfortzone durfde te stappen, mezelf recht in de ogen durfde aan te kijken en me ontdaan heb van mijn verleden en emotionele blokkades. Iets dat voor iedereen de toekomst kan zijn. Are you ready to be the change you wish to see in the world?i

Be The Change Tullips Lynn Workshops
Lynn Be The Change Bridge
Be The Change Workshops Lynn
Spring Be The Change Yosemite

Officiele producer workshops Rich & Yvonne Dutra - St. John in Nederland

Yvonne en Rich Dutra – St. John zijn experts op het gebied van het opbouwen van relaties en communicatie. Ze werken al meer dan 30 jaar aan manieren om opgebouwde muren af te breken als gevolg van negativiteit, veroordelen, scheiding, alleen gelaten worden en eenzaamheid, en ze proberen deze te vervangen door liefde, compassie en begrip. Als medeoprichters van het innovatieve Challenge Day programma en de Be The Change organisatie hebben ze met de workshops en al hun ervaring al honderdduizenden tieners en volwassenen over de hele wereld geholpen om hun levens positief te veranderen. Dit doen ze in de Verenigde Staten, Canada, Nederland, België en andere delen van de wereld.

Puttend uit eigen ervaring, praten Rich en Yvonne over veel verschillende onderwerpen, zoals verschillende leerstijlen, man/vrouw training, verslavingen, communicatie in relaties, opvoeden, teambuilding en relatietraining. Hun inspirerende toespraken en ervaringsgerichte activiteiten hebben al ontelbaar veel mensen geïnspireerd om te leven, werken en zich te gedragen als de alledaagse helden, die ze altijd al hadden moeten zijn.

In de zomer van 2018 zijn Rich & Yvonne met mij een samenwerking aangegaan om de WHYCTE workshop in Nederland te organiseren. Vanaf 2019 ben ik officieel de producer van hun workshops in Nederland, in samenwerking met de stichting Be The Change Nederland. Inschrijven voor een workshop van Rich & Yvonne in Nederland of Amerika kun je echter alleen doen via Awacon. Wel kun je via Be The Change Nederland meer informatie vinden over de workshops van Rich & Yvonne in Nederland.

Be The Change team WHYCTE Workshop Nederland

Voor meer informatie over Rich & Yvonne Dutra – St. John, check out deze link met een zeer inspirerend interview over hun achtergrond van Posh Productions of ga naar de website van hun bedrijf Challenge Day.

Lynn Sven Be The Change Workshops Awacon Humanexus

Samenwerking Awacon & Humanexus

Tijdens een Be The Change workshop in November 2017, leerde ik Sven Tuinstra kennen. Met zijn bedrijf Humanexus verzorgt Sven NLP, HNLP & hypnose opleidingen, maatwerk trainingen, masterclasses, workshops en coaching die gefocust zijn op effectiever communiceren en persoonlijke ontwikkeling. Gedurende de afgelopen 1,5 jaar zijn we meer en meer naar elkaar toe gegroeid en heeft zich een dierbare vriendschap ontwikkeld. 

Vanuit die basis en onze gezamenlijke passie voor de workshops van Rich & Yvonne, hebben wij in 2019 besloten een samenwerking aan te gaan voor het organiseren van een aantal workshops van Rich & Yvonne Dutra – St. John in Nederland. Dit betekent dat Sven met zijn bedrijf zich op de achtergrond inzet voor de organisatie van de workshops in Nederland. Over het algemeen zal de communicatie via Awacon verlopen, echter kan het zijn dat je zijn (bedrijfs)naam voorbij zult zien komen in de communicatie gerelateerd aan deze workshops. De officiële organisatie van de workshops zal dus een samenwerking betreffen tussen Awacon (Lynn Walsemann), Stichting Be The Change Nederland en Humanexus (Sven Tuinstra). Voor vragen hierover kunt u altijd contact opnemen.